Sungurlu Belediyesi İlçe Halkını Acılı Gününde de Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Belediyesi İlçe Halkını Acılı Gününde de Yalnız Bırakmıyor

Sungurlu Belediyesi İlçe Halkını Acılı Gününde de Yalnız Bırakmıyor

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçe halkını mutlu günlerinde olduğu gibi hastalık ve cenaze gibi üzüntülü anlarında da yalnız bırakmıyor.

05.02.2015 14:04  Güncelleme: 14:18

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçe halkını düğün, sünnet vs günü mutlu günlerinde olduğu gibi hastalık ve cenaze gibi üzüntülü anlarında da yalnız bırakmıyor.

Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faliyet gösteren cenaze hizmetleri haftanın 7 günü 24 saat ücretsiz hizmet vererek acılarına ortak oluyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, cenaze hizmetinin belediyenin asli görevi olduğunu vurgulayarak, vatandaşa hizmet noktasında çalışmaların aksatılmadan süreceğini söyledi.

Bizler vatandaşın hizmetkarıyız diyen Başkan Şahiner, "İlçe halkından kimisi babasını, kimisi annesini yada birçok vatandaşımız çok sevdiği yakınlarını kaybediyor. Yakınlarını kaybetmenin verdiği acı ve telaşla ne yapacağını bilemez hale geliyor. Belediyemiz, vatandaşlarımızın acısını paylaşarak, cenaze yakınlarına taziye paketi, kefen takımı, cenazenin yıkanması, mezar yerinin kazılması, cenaze nakil işlemleri, cenaze yakınlarına ve cami cemaatini mezarlığa götürülmesi için araç tahsis ederek ve birçok hizmeti vatandaşımızın ayağına tamamen ücretsiz götürüyor." dedi.

Sungurlu Belediyesinin 2014 yılı içerisinde 309 cenazeye ücretsiz hizmet sunduğunu belirten Başkan Şahiner, "Sungurlu Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler müdürlüğü Cenaze Hizmetleri, tatil günleri de dahil vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Cenaze yakınları Alo 188 hattını veya 3118993 -3112118 cenaze hizmetlerini arayarak cenaze işlemlerini gerçekleştirebilirler. Belediyemiz cenaze ve diğer hizmetleriyle vatandaşa hizmet sunmayı sonuna kadar sürdürecektir. Vatandaşımızın iyi gününde de, kötü gününde de yanındayız" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Belediyesi İlçe Halkını Acılı Gününde de Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement