Sungurlu Belediyesi'nde Tek Tip Elbise Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Belediyesi'nde Tek Tip Elbise Dönemi Başladı

Sungurlu Belediyesi\'nde Tek Tip Elbise Dönemi Başladı

Sungurlu Belediyesi tarafından tüm birimlerde çalışan işçi personele yaz sezonunda çalışırken giymeleri için yeni tek tip iş elbisesi dağıtımı yapıldı.

05.07.2014 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu Belediyesi tarafından tüm birimlerde çalışan işçi personele yaz sezonunda çalışırken giymeleri için yeni tek tip iş elbisesi dağıtımı yapıldı.

Turuncu ve gri olmak üzere iki adet yuvarlak yaka tişört, reflektörlü 2 adet iş pantolonu, sarı ve turuncu olmak üzere reflektörlü iş yeleği, iş ayakkabısı, şapkası, maske ve iş eldivenleri dağıtıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yaz sezonunun gelmesi ile yoğun bir iş temposuna girecek olan ekiplerin, kentte adeta temizlik seferberliği başlattığını belirtildi.

Şahiner, "Ekipler, günlük çöp toplama ile sokakların süpürülmesi ve temizlenmesi işlerinin yanı sıra, program dahilinde; ana cadde ve sokaklar ile refüj korkuluklarının yıkanması, camilerin halılarının yıkanması, bahçe atıklarının toplanması, park, bahçeler ile mesire ve piknik alanlarının temizliğinde büyük çaba sarf edecek" dedi.

Yapılan konuşmalar ardından işçilere yeni elbiseleri dağıtılarak hatıra fotoğrafı çektirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Belediyesi'nde Tek Tip Elbise Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement