Sungurlu'da Kitap Okuma Yarışması Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Kitap Okuma Yarışması Ödülleri Dağıtıldı

Sungurlu\'da Kitap Okuma Yarışması Ödülleri Dağıtıldı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, öğrencilerin kelime hazinesini zenginleştirip Türkçe'yi doğru, güzel ve etkili kullanma becerisini geliştirmek amacıyla düzenlenen kitap okuma...

07.06.2013 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, öğrencilerin kelime hazinesini zenginleştirip Türkçe'yi doğru, güzel ve etkili kullanma becerisini geliştirmek amacıyla düzenlenen kitap okuma yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Özel İdare Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, "Yarışma ilkokullarda 5 kitap, ortaokul 5-6 ve 7-8. sınıflarda 5 kitap, liseler 5 kitap olmak üzere toplam 4 grupta değerlendirme yapıldı. İlkokullar 3 ve 4. Sınıflara 40 soru, ortaokul ve liselere 50 soru soruldu. Elektronik ortamda yapılan değerlendirmeye göre derece alan öğrencilerimize bugün ödülleri verilecek" dedi.

Yarışmada 3. 4. sınıflarda birinci olan öğrencilere bisiklet, 5.6.7.8.9 sınıflar birincisine tablet bilgisayar ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken, öğrencilerin ödülleri İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Kitap Okuma Yarışması Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement