İlçeye bağlı Tatar köyünün muhtarı Fatih Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Engelliler Derneğinin görderdiği 3 tekerlekli sandalyeyi engellilere ulaştırdıklarını söyledi.
Derneğin Başkan Yardımcısı Murat Şahin'in de Tatar köyünden olduğunu belirten Fatih Şahin, şunları kaydetti:
"Köyümüzdeki bazı yaşlı insanların ve hastalarımızın yürüyemez durumda olduklarını Murat Bey'e ilettik. Kendisi de tekerlekli sandalye gönderebileceğini söyledi. İlk etapta 3 tekerlekli sandalye gönderdi. Biz de bu sandalyeleri ihtiyacı acil olan 3 köylümüze verdik. İnşaallah, bu sandalyelerden yine gelecek ve tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine en kısa sürede vereceğiz. Amacımız ihtiyaç sahibi köylülerimizin ihtiyaçlarını gidermekti."
Sandalyeler sayesinde vatandaşların ihtiyaçlarını yardım almadan görebildiğini ifade eden Şahin, "Bu vatandaşlarımız eskiden bir kişinin yardımıyla bir yerden bir yere gidebiliyorlardı, ama engelli sandalyelerine kavuştuktan sonra kendileri rahatlıkla istedikleri yere gidebiliyorlar." dedi. - Sivas
Son Dakika › Yerel › Suşehri'nde Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.