Suşehri'nde Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Suşehri\'nde Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Suşehri İlçesi'nde Suşehri Eğitim Gençliğine Yardım Derneği ve Suşehri Kurs ve Okul Talebeleri Yardım Derneği tarafından hayır kermesi açıldı.

15.05.2013 14:41

Suşehri İlçesi'nde Suşehri Eğitim Gençliğine Yardım Derneği ve Suşehri Kurs ve Okul Talebeleri Yardım Derneği tarafından hayır kermesi açıldı.

Hükümet Konağı arkasında düzenlenen kermes açılışında el emeği göz nuru çeyizlik eşyalar, çeşitli nakışlar, işlemeler, el örgüleri, bay bayan ve çocuk elbiseleri ile birlikte mantı, tatlı çeşitleri, sarma, börek, baklava, pasta gibi ev kadınlarının hazırladığı hamur işleri kermeste satılarak talebeler yararına gelir elde edildi.

Suşehri Eğitim Gençliğine yardım derneği ve Suşehri Kurs ve Okul talebeleri Yardım Derneğinin organize ettiği kermes açılışına Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Suşehri Belediye Başkanvekili Süleyman Şen, Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı, Suşehri Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru ve vatandaşlar katıldı.

Kermesi açılışı öncesi konuşma yapan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, kermesten elde edilecek gelirin öğrencilerin yeme, içme ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacağını ifade etti.

Kaymakam Demiral, " Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Vakıflar öğrencilerin eğitimi için sık olarak kermesler düzenliyorlar tebrik ediyorum. Kermesler ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak için düzenleniyor. Bizler kermes açan derneklerimizin her zaman yanlarındayız. Bu hizmetler emek ve gayretlerle ileri noktalara gidiyor. Bu hizmetlere destek önemli hanımların kermeslerde emekleri çok büyük onlar alın terleri harcayarak hazırladıkları ürünleri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermeslerde sergiliyorlar. Kermesten elde edilen gelirler ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amaçlı kullanılacak."dedi.

Kermes 15 gün boyunca açık kalacak. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement