Tahsis Edilen Arsaya Okul Yapılmadığı İddiası - Son Dakika
Yerel

Tahsis Edilen Arsaya Okul Yapılmadığı İddiası

Gaziantep'te İl Milli Eğitim Müdürü Serin: "Böyle bir arsayı bekletmemiz söz konusu bile olamaz. Haber bilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır"

09.10.2013 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, kentte okul için tahsis edilmiş arsaya okul yapılmadığına dair haberlerin bilgi eksikliğinden kaynaklandığını bildirdi.

Serin, yaptığı yazılı açıklamada, yerel bir gazetede yayınlanan haberde, Etiler mahallesindeki okul için tahsis edilmiş arsaya bir yıldır okul yapılmadığının öne sürüldüğünü anımsattı.

Söz konusu arsanın depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Şehit Karayılan İlkokuluna ait olduğunu aktaran Serin, şunları kaydetti:

"Okulumuz çok eski ve depreme dayanıksız olduğu için Mart 2013 tarihinde yerine yeni okul yapılmak üzere yıkılmıştır. Okulumuzun ihale çalışmalarına hemen başlanmış ve 6 Mayıs'da okulumuzun ihalesi tamamlanmıştır ancak ihaleye itiraz söz konusu olduğundan inşaata henüz başlanamamıştır. Mahkeme süreci devam etmektedir. Arsa ihtiyacımızın had safhada olduğu eğitim konusuna ilgi duyan herkesin malumudur. Böyle bir arsayı bekletmemiz söz konusu bile olamaz. Haber bilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Konuyla ilgili Müdürlüğümüzden bilgi alınmamıştır." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tahsis Edilen Arsaya Okul Yapılmadığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement