Tamirhane hırsızları yakalandı - Son Dakika
Yerel

Tamirhane hırsızları yakalandı

Tamirhane hırsızları yakalandı

Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil tamirhanesine girerek değerli eşyaları çalan hırsızlar yakalandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan çok yönlü çalışmalar sonucu hırsızları tespit etti ve operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, çalınan eşyaların bulunduğu ikametlerde yapılan aramada birçok eşya ele geçirildi. Hırsızlar, adli mercilere sevk edildi.

13.01.2024 17:27  Güncelleme: 17:28

Tamirhane hırsızları yakalandı

SAMSUN - Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil tamirhanesine girerek değerli eşyaları çalan hırsızlar yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri Tekkeköy'de bulunan bir otomobil tamirhanesine 7 Ocak tarihinde gece yarısı giren ve değerli eşyaları çalıp araçlarına yükleyen hırsızları gerçekleştirmiş olduğu çok yönlü çalışmalar sonucu tespit etti. Yapılan operasyon sonucu, Y.Ü ve İ.Ü kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların Canik'te bulunan ve adeta tamirhaneye dönüştürdükleri ikametlerinde yapılan aramada ise çalınan 3 adet dizüstü bilgisayar, radyatör test cihazı, ölçüm aleti, 3 adet AKÜ, tork takımı, hava ölçer, arıza tespit cihazı, kaynak makinası, akü ölçüm cihazı, hava tabancası, araç yıkama makinesi, cila makinesi, elektrikli testere, matkap ve lokma takımı ele geçirildi. Şahıslar ise alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement