Taraftar Derneği Açılışı Yönetim ve Taraftarı Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Taraftar Derneği Açılışı Yönetim ve Taraftarı Buluşturdu

Taraftar Derneği Açılışı Yönetim ve Taraftarı Buluşturdu

1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği gerçekleştirilen törenle açıldı.

28.06.2015 15:23

1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği gerçekleştirilen törenle açıldı.

Derneğin açılışına Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Teknik Direktör Cahit Terzi ve taraftarlar katıldı. Okunan duanın ardından kurdele kesildi. Açılışta tribünde birlik ve beraberliğin önemine değinen kulüp başkanı Süleyman Caner, "Camiamıza, Zonguldakımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah başarılar, birlikte güzel günler görürüz. Zonguldakspor ortak paydadır. Amacımız Zonguldakspor'un iyi yerlere gelebilmesi. Takımını seven herkes bir ve beraber olsun. Başarı bu şekilde yakalanır. Hepimiz el ele vereceğiz bir şeyler yapmaya çalışacağız. Başarı için ne gerekiyorsa el ele vereceğiz. Seneye bu takım 2. lige çıkacak inşallah" dedi.

"HEDEFİMİZ 2. LİG"

1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği açılışında konuşan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi ise, "Hep beraber taraftarlarımızla birlikte Türkiye'de bir beğeni kazandık. Gerçekten taraftarımızın centilmenliği öne çıktı. Süper Lig de çoğu takımın yakalayamadığı havayı takımımızla, taraftarımızla beraber hep beraber yakaladık. İnşallah bu sene hep beraber olup 2. lige çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan da, "Bizim amacımız Zonguldakspor'a elimizden geldiği kadar gönül yardımı yapmak. Sosyal faaliyetlerde bulunmak, hep beraber başkanımız, topçularımızla, yönetimimizle bütün takımı bir araya getirmek. Gönül ister ki bütün şehir politikacısıyla, bürokratıyla Zonguldakspor'a sahip çıksın. Bu sene ki en büyük hedefimiz 2. Lige çıkmak bunu başaracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taraftar Derneği Açılışı Yönetim ve Taraftarı Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement