Taraftar Grubundan Samsunspor'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Taraftar Grubundan Samsunspor'a Ziyaret

Hırçınlar Taraftar Grubu yöneticisi Nuri Seven beraberindekilerle birlikte Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Bilal Seyhan'ı Nuri Asan Tesisleri'ndeki yönetim binası'nda ziyaret etti."Samsunspor'umuzun her maçında tribünde yer alan taraftar gruplarımızın takımlarına verdikleri destek, futbolcularımızı motive ediyor.

12.01.2012 16:41

Hırçınlar Taraftar Grubu yöneticisi Nuri Seven beraberindekilerle birlikte Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Bilal Seyhan'ı Nuri Asan Tesisleri'ndeki yönetim binası'nda ziyaret etti.

Taraftar grubunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan,

"Samsunspor'umuzun her maçında tribünde yer alan taraftar gruplarımızın takımlarına verdikleri destek, futbolcularımızı motive ediyor. Taraftarlarımızın Trabzon maçında da takımımızı desteklemesini istiyoruz" dedi.

Hırçınlar Taraftar Grubu yöneticisi Seven ve beraberindekiler ise Trabzonspor maçı öncesi Samsunspor'a başarı dileğinde bulundu.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taraftar Grubundan Samsunspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement