Tarım ve Hayvancılık Fuarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tarım ve Hayvancılık Fuarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti

Tarım ve Hayvancılık Fuarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti

Aksarday Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kaya, Aksaray’da 3-6 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı’nı 40 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.

08.04.2014 12:54

Aksarday Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kaya, Aksaray'da 3-6 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı'nı 40 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray'da ilk kez gerçekleştirilen fuarının son derece başarılı geçtiğini söyledi. Tarım ve hayvancılık kenti olan ve nüfusunun yüzde 80'inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray'da bu tür faaliyetlerin sık sık yapılması gerektiğini belirten Başkan Kayan, Türkiye'nin her yerinden kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin ve çiftçilerin fuara katıldığını ifade etti. Kayan, ilk başta 3 gün olarak belirlenen ve daha sonra ilginin yoğun olması nedeniyle bir gün uzatılarak 4 gün boyunca açık kalan Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı'nı yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret ettiğini kaydetti. Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı'na katılan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı İlhan Köten, Aksaray'ın hızla gelişen bir il olduğunu belirterek, özellikle tarım ve hayvancılık alanında Aksaray'ın çıtasının oldukça yüksek olduğunu kaydetti. Aksaray'ı tarım ve hayvancılık alanındaki gelişmeler nedeniyle son yıllarda sıkça ismini duyduklarını belirten Köten, fuarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aksaray'ın tarım alanında son derece önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Velioğlu ise fuarın tamamen profesyonelce yapıldığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım ve Hayvancılık Fuarını 40 Bin Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement