Tarsus'ta "Bir Tatlı Huzur" Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta "Bir Tatlı Huzur" Fotoğraf Sergisi

Tarsus\'ta "Bir Tatlı Huzur" Fotoğraf Sergisi

Mersin'in Tarsus ilçesinde "Yaşlılar Haftası" nedeniyle huzurevi sakinlerinin fotoğraflarının yer aldığı "Bir Tatlı Huzur" sergisi açıldı.

19.03.2013 12:42

Mersin'in Tarsus ilçesinde "Yaşlılar Haftası" nedeniyle huzurevi sakinlerinin fotoğraflarının yer aldığı "Bir Tatlı Huzur" sergisi açıldı.

Serginin açılışını Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve huzurevi sakinleri yaptı.

Tarsus Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, 75. Yıl Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, huzurevi sakinlerinin günlük yaşamlarını konu alan fotoğrafları çeken Sevtap İnal'ı kutladı. Güldibi, "İnsanlara, insanların yaşamlarına ve çevreye farklı gözle bakarak, fotoğraflamak emek, ustalık ve titizlik istiyor. Yaşamları boyunca çeşitli mesleklerde hizmet veren yaşlılarımıza sadece Yaşlılar Haftası'nda değil, her zaman saygıda asla kusur edilmemesi, onlara sevgi ve şefkatle yaklaşılması hepimizin görevidir. Bu güzel fotoğrafları çeken ve sergi haline getirenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Fotoğraf sanatçısı Sevtap İnal'ın, Tarsus Huzurevi'nde kalan sakinleri çektiği 53 fotoğraftan oluşan sergi bir hafta açık kalacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 'Bir Tatlı Huzur' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement