Tarsus'ta "Sevki Sevilesin" Projesi - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta "Sevki Sevilesin" Projesi

Tarsus\'ta "Sevki Sevilesin" Projesi

Mersin'in Tarsus ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde hayata geçirilen "Sevki sevilesin, el ele gönül gönüle-5" projesine emek veren 14 öğretmene başarı belgesi verildi.

27.06.2013 16:27

Mersin'in Tarsus ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde hayata geçirilen "Sevki sevilesin, el ele gönül gönüle-5" projesine emek veren 14 öğretmene başarı belgesi verildi.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen belge dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, insanların etnik kökeni ne olursa olsun, inancı mezhebi ne olursa olsun, insan olarak herkesin önemli bir birey olduğunu ve kimsenin de kimseden üstün olmadığını anlayarak ve kabul ederek herkesin birbirini sevmesi gerektiğini söyledi.

Güldibi, 22 okuldan 130 öğrencinin bir hafta süreyle birlikte kalarak spor, müzik, sosyal ve kültürel etkinliklerde bir araya geldikleri projeyi çok önemsediklerini belirterek, "Belki de bu program olmasa da asla birbirini görmeden yaşayacak, bir sürü öğrencimiz burada birbirini gördüler, birbirlerini tanıdılar, birbirlerini sevdiler ve keyifle izlediğimiz birlikteliklere imza attılar. İşte bizim gönlümüzden geçen Türkiye tablosu bu. Bu gök kubbenin milyarlarca insanı aynı anda alacak kadar ve toprağında bu insanları besleyecek kadar bereketli olduğunu bilerek, başka insanların hakkına hukukuna tecavüz etmeden, haksızlık yapmadan ve gönüllerimizdeki sevgiyi öldürmeden insanca yaşanabilir bir dünyanın mümkün olduğunu her zaman göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Güldibi, projede özveriyle yer alan 14 öğretmene başarı belgesi vererek, kendilerini kutladı.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir'de katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 'Sevki Sevilesin' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement