Taşdelen'den Açılışlar Öncesi Yerinde İnceleme - Son Dakika
Yerel

Taşdelen'den Açılışlar Öncesi Yerinde İnceleme

Taşdelen\'den Açılışlar Öncesi Yerinde İnceleme

Ekim ayını 7 açılış 4 temel atma ile tamamlayan Çankaya Belediyesi, Kasım ayında da 5 açılış ve 6 temel atma gerçekleştireceğini duyurdu.

29.10.2016 11:09

Ekim ayını 7 açılış 4 temel atma ile tamamlayan Çankaya Belediyesi, Kasım ayında da 5 açılış ve 6 temel atma gerçekleştireceğini duyurdu.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, açılışı ve temel atmaları gerçekleşecek tesisleri inceledi.

Çankaya Belediyesi, açılışlarla, temel atmalarla dolu bir Kasım ayına hazırlanıyor. Ekim ayında 7 tesisin açılışını yapan, dört eserin de temel atmasını gerçekleştiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kasım ayında açılışı yapılacak park ve tesislerin son durumlarını yerinde inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sokullu'ya Çankaya evi

Başkan Taşdelen'in ilk durağı Sokullu Çankaya Evi oldu. İlçenin en büyük Çankaya Evlerinden biri olacak Sokullu Çankaya Evi'nde incelemelerde bulunan Taşdelen, 12 Kasım'daki açılış öncesi yapılan son hazırlıkları yerinde gördü. Sokullu'daki bölge sakinleriyle de bir süre sohbet eden Taşdelen, Kasım ayında yapacakları çalışmaları mahallelilerle paylaştı.

Sokullu'nun ardından tadilatı Çankaya Belediyesi tarafından yapılan Dikmen Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret eden Taşdelen, buradan çevre duvarından boyasına, bahçe düzenlemesinden sınıfların tadilatına kadar yenilenen Oran Perihan İnan İlk ve Ortaokulu'nu gezdi. Okul yönetimi ve öğretmenlerin isteklerini dinleyen Başkan Taşdelen, minik öğrencilerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oran'a iki park bir yaya yolu

Taşdelen'in bölgedeki bir sonraki durağı Oran'da muhtarlığın da bulunduğu ve tamamen yaya yoluna dönüştürülen Hamdullah Suphi Tanrıöver Sokak'ta devam etti. Başkan Taşdelen, bir Çankaya markası haline gelen renkli-desenli asfalt kaldırımlarla süslenen sokaktaki çalışmaları Muhtar Atilla Banyocu ile birlikte yerinde inceledi.

Başkan Taşdelen'in Oran'daki son durağı ise 17 Kasım'da açılışı yapılacak, Bülent Ecevit ve Oran Barış Parkları oldu; Oran'a toplamda 7 bin metrekareden fazla yeni yeşil alan kazandıracak olan iki parkta açılış öncesi yapılan hazırlıklar ile ilgili bilgi aldı.

Çayda Çıra Parkı 28 Kasım'da açılıyor

Oran'daki incelemelerin ardından Mürsel Uluç Mahallesi'ne geçen Başkan Taşdelen, ilk önce 28 Kasım'daki açılışa hazırlanan Çayda Çıra Parkı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi. Parkın son durumu ile ilgili bilgi alan Taşdelen, 10 bin 700 metrekare alan üzerine yapılan parkta inşası süren koşu yolu ve çocuk oyun alanlarını gezdi. Parkın simgelerinden biri olan 56 metrekarelik dev Türk bayrağı önünde Mürsel Uluç Mahallesi sakinleriyle toplanan Başkan Taşdelen, bölgede yapılan diğer çalışmaları da mahallelilerle paylaştı. Süregelen asfalt çalışmalarını da inceleyen Taşdelen, fen işleri ekipleri ve asfalt işçileriyle de buluştu.

Zafertepe Kreş'i gün sayıyor

Başkan Taşdelen'in Çankaya'nın dört bir yanında 25 ayrı noktada sürdürdüğü denetim gezisinin son durağı ise Zafertepe Mahallesi oldu. İlk olarak bölgeyi gezen Taşdelen daha sonra, 7 Aralık'ta açılacak ve ikinci eğitim döneminde hizmete başlayacak olan Zafertepe Gündüzbakımevi'nin inşaatını ziyaret etti. 120 minik öğrencinin hizmet alacağı kreşteki hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Taşdelen, kreşin bahçe ve oyun alanlarının kurulacağı alanı da gezdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşdelen'den Açılışlar Öncesi Yerinde İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement