Taşova Yibo Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Taşova Yibo Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO baş antrenörü Sercan Şenel, bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Rainbov Kayserispor maçında galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirtti.

31.10.2013 15:23

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO baş antrenörü Sercan Şenel, bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Rainbov Kayseri spor maçında galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirtti.

Şenel, yaptığı açıklamada, Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde üç haftanın geride kaldığını ve şu an hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi.

"Geçtiğimiz hafta  deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız zorlu maçtan galip gelerek hem ilk deplasman galibiyetimizi aldık hem de hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz" diyen Şenel, hafta sonu kendi sahalarında  ligde aynı puana sahip olan Rainbov Kayserispor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek şöyle devam etti:

"Rakibimiz ligde averajla ikinci sırada yer alıyor puan tablosuna baktığımızda ligin iki güçlü ve şu ana kadar puan kaybetmeyen iki takımı karşı karşıya geliyor. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. Taşova YİBO olarak amacımız bu maçtan mutlaka galip gelmek ve rakiplerimizle puan farkını açmak. Bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı spor salonunda bize destek olmaya  galibiyet sevincini birlikte yaşamaya davet ediyorum." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova Yibo Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement