TBMM Başkan Vekili Sağlam, Düziçi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

TBMM Başkan Vekili Sağlam, Düziçi'ni Ziyaret Etti

TBMM Başkan Vekili Sağlam, Düziçi\'ni Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Mehmet Sağlam, Düziçi ilçesini ziyaret etti.

22.09.2012 11:40

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Mehmet Sağlam, Düziçi ilçesini ziyaret etti.

Sağlam, Düziçi Kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaretinin ardından, yapımı süren Düziçi- Andırın yolunda ve Haruniye Kaplıcası'nda incelemelerde bulundu.

TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam, gazetecilerin, Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nin Osmaniye'ye bağlanmasına nasıl baktığı sorusunu "Biz Kahramanmaraş milletvekilleri olarak Andırın'ın Osmaniye'ye bağlanmasına sıcak bakmıyoruz. Ancak bu konuda bir referandum veya halk oylaması yapılırsa ve Andırın halkı da Osmaniye'ye bağlanmak isterse AK Parti olarak her zaman halkın isteklerini ve taleplerini gözeten bir parti olarak demokrasinin gereği bizim de bu konuda halkın kararına saygı duyarız" şeklinde yanıtladı.

Sağlam'ın gezisine AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Suat Önal, Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal, Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir ve partililer de eşlik etti.

Sağlam, ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

Muhabir: Mustafa Demirbaş/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Tevfik Işık - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TBMM Başkan Vekili Sağlam, Düziçi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement