TBMM Başkanı Şahin'den Polislere Başsağlığı - Son Dakika
Yerel

TBMM Başkanı Şahin'den Polislere Başsağlığı

TBMM Başkanı Şahin\'den Polislere Başsağlığı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna yönelik saldırıda bir polis memurunun şehit olması nedeniyle polislere başsağlığı dileğinde bulundu.

05.05.2011 14:25

Mehmet Ali Şahin, Karabük'te 3 Nisan Polis Merkezi'ni ziyaret ederek, dün Ilgaz Dağı eteklerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna yönelik saldırıda bir polis memurunun şehit olması nedeniyle polislere başsağlığı dileğinde bulundu. Şahin, Türkiye'de işlerin iyi gitmesini istemeyen iç ve dış mihraklar olduğunu belirterek, "Onlar bizlere çelme takmaya çalışabilirler ama hiçbir sebeple Türkiye'nin gidişine ve onurlu duruşuna kimse tersine çeviremez" dedi.

Mehmet Ali Şahin seçim bölgesi Karabük'te esnaf ziyaretlerine devam etti. Şahin bu sabah Hürriyet Caddesi'ndeki esnaf ziyaretleri sırasında 3 Nisan Polis Merkezi'ne de uğradı. Mehmet Ali Şahin, dün Ilgaz Dağı eteklerinde yaşanan saldırıda bir polis memurunun şehit olmasın nedeniyle polislere başsağlığı dileğinde bulunarak, "Henüz hangi terör örgütü tarafından yapıldığını tespit edemediğimiz bir terör örgütü emniyet mensuplarımıza pusu kurdu ve maalesef bir şehidimiz var. Emniyet mensuplarımıza başsağlığı diliyorum. Türkiye gibi bir ülkenin işlerinin iyi gitmesini istemeyen iç ve dış mihraklar olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Onlar bizlere çelme takmaya çalışabilirler ama hiçbir sebeple Türkiye'nin gidişine ve onurlu duruşuna kimse tersine çeviremez" diye konuştu.

YATAK ESPRİSİ

Şahin daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti. Özel masaj yataklarının tanıtımının yapıldığı bir işyerine giren Mehmet Ali Şahin alkışlarla karşılandı. Şahin'e bilgi veren firma yetkilisi Sunay Alakuş, "Başkanım yaptığımız iş sizin yaptığınız işle hemen hemen aynı oluyor. Siz halka hizmet ediyorsunuz, biz de böyle ücretsiz tanıtım merkezi olarak vatandaşlara yardımcı oluyoruz" dedi. Şahin ise "Dolayısıyla meslektaş oluyoruz, halka hizmet bakımından" diye konuştu. Bunun üzerine Alakaş, "Başkanım bu güzellikleri tanımanız lazım. Çünkü Sayın Başbakanımız da kullanıyor. Attan düştüğünde bel fıtığı olmuştu ve biz ona da hediye ettik" dedi. Mehmet Ali Şahin, "Attan düşmediğim için ilgilenmiyorum" diye espri yapması gülüşmelere yol açtı. Şahin daha sonra "Fırsat bulduğumda bir deneriz" diyerek, masaj yaptıranlarla bir süre sohbet etti.

Şahin ziyaretler sırasında bir dönercide tezgahın başına geçerek döner kesti. - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel TBMM Başkanı Şahin'den Polislere Başsağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement