Teiaş'tan Konyaaltı'nda Elektrik Kesintisi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Teiaş'tan Konyaaltı'nda Elektrik Kesintisi Uyarısı

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından 380 kV Serbest Bölge GİS Trafo Merkezi devreye alma çalışmaları sebebi ile bugünden başlamak üzere Cumartesi,Pazar, Pazartesi ve Salı günü saat 02:00 ile 06:00 saatleri arasında 4’er saat süreyle üzere programlı elektrik kesintisi uygulanacak.

07.08.2015 15:10

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından 380 kV Serbest Bölge GİS Trafo Merkezi devreye alma çalışmaları sebebi ile bugünden başlamak üzere Cumartesi,Pazar, Pazartesi ve Salı günü saat 02: 00 ile 06: 00 saatleri arasında 4'er saat süreyle üzere programlı elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiden Konyaaltı ilçesindeki mahalle ve bazı bölgelerin etkileneceği bildirildi.

TEİAŞ'tan yapılan açıklamada saat 02: 00 ile 04: 00 saatleri arasında yapılacak çalışmalar sebebiyle kesintiden etkilenecek bölgeler ve saatleri şu şekilde açıklandı:

Cumartesi günü: Beldibi Mahallesi, Antalya Kemer Karayolu Üzerindeki Tüneller ve Özel Trafolu Müşteriler, Sarısu, Liman, Çakırlar, Doyran, Bahtılı, Geyikbayırı, Çağlarca, Kır, Gökçam, Suiçeçcek, Kuruçay, Demircilik Mahalleleri ve Bu Mahallelere Bağlı Yaylalar mahalleleri

Pazar günü: Duraliler, Aşağıkaraman, Avni Tolunay, Uncalı, Mollayusuf, Siteler Mahallesi ve Özel Trafolu Müşteriler ve Serbest Bölge İşletmeciliğinde Bulunan Özel Trafolu Müşteriler.

Pazartesi günü: Liman, Sarısu, Hurma, Arapsuyu, Pınarbaşı, Toros, Duraliler, Aşağıkaraman, Avni Tolunay, Uncalı, Mollayusuf, Siteler Mahalleleri ve Civarı Bölgeler.

Salı günü: Sarısu, Gökdere, Gedeller, Hurma, Hisarçandır, Üçoluk Mahalleleri, Söğutcuması, Büyükalan, Kökez, Pınarbaşı, Aladağ, Havutönü, Örencik Mevkileri ve Sarısu Aldaş Su Arıtma Tesisi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teiaş'tan Konyaaltı'nda Elektrik Kesintisi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement