Tekin; "Kazanılmayan Maçın Avantajı Olmaz" - Son Dakika
Yerel

Tekin; "Kazanılmayan Maçın Avantajı Olmaz"

Tekin; "Kazanılmayan Maçın Avantajı Olmaz"

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup takımlarından Çine Madranspor'un antrenörü Tevfik Ata Tekin, kendileri için fikstür avantajından söz etmenin doğru olmadığını belirterek, "Kazanılmayan maçın bize sağladığı avantajı olmaz" dedi.

15.02.2012 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup takımlarından Çine Madranspor'un antrenörü Tevfik Ata Tekin, kendileri için fikstür avantajından söz etmenin doğru olmadığını belirterek, "Kazanılmayan maçın bize sağladığı avantajı olmaz" dedi.

Geçtiğimiz hafta 2-0'lık skorla kazandıkları Bozdoğan Belediyespor karşılaşmasında iyi oynadıklarını ancak eksik oyuncuların eksikliklerini hissettiklerini kaydeden Tekin, "İyi takım olma yolunda devam ediyoruz. Rakiplerimizden İzmirspor ve Didim beledi,yespor'un puan kayıpları bizim için avantaj oldu. Ön tarafa biraz daha yaklaştık" dedi.

İzmirspor, Bergama Belediyespor ve Muğlaspor'u Çine'de ağırlayacak olmalarının avantaj gibi göründüğünü belirten Tekin şunları söyledi: "Oynanmayan maçın avantajı olmaz. Biz kendimize ilk 2'yi hedef koyduk. Eğer bu hedefiniz varsa her karşılaşmanızı kazanmak zorundasınız. Bunları düşünmeden karşılaşmalara odaklanmak zorundayız"

Çine Madranspor hafta sonunda karşılaşacağı Torbalıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekin; 'Kazanılmayan Maçın Avantajı Olmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement