Tekirdağ'da Yoğun Sis - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Tekirdağ'da Yoğun Sis

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Tekirdağ\'da Yoğun Sis

Tekirdağ´ın Çorlu ve Ergene ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan sis, İstanbul-Edirne karayolunda araç trafiğini olumsuz etkiledi.

Tekirdağ'ın Çorlu ve Ergene ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan sis, İstanbul-Edirne karayolunda araç trafiğini olumsuz etkiledi.

Ergene ilçesinin Dere mevkiinde görüş mesafesinin yaklaşık 20 metreye kadar düşmesi sürücülere zor anlar yaşattı. Ergene ilçesi Yeşiltepe Mahallesi mevkiinde görüş mesafesi yer yer 20 metrenin altına kadar düştü. Araç trafiği akışını olumsuz etkileyen sis, sürücülere de zor anlar yaşattı. Sis nedeniyle sürücüleri trafikte sis farlarını yakarak ilerledi.

Aracıyla seyir halinde olan sürücüler, görüş mesafesinin akarsu yataklarında yer yer çok düştüğünü ifade ederek, ulaşımda zorluk çektiklerini söyledi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan sis, ilerleyen saatlerde güneşin etkisiyle kayboldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA