Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) yeni akademik yıl öğrenci kayıtları başladı.
NKÜ Rektörü Osman Prof. Dr. Osman Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, NKÜ'ye yeni akademik yılda 7 bin 900 öğrencinin yerleştirildiğini belirterek, kayıtların ilk gününde bin 600 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.
Rektör Şimşek, yığılmaları önlemek amacıyla kayıt sürelerini hafta sonuna kadar yaydıklarını belirterek, meslek yüksek okularında da kontenjan sıkıntılarının olmadığını kaydetti.
- Çorlu'da orjinal Türk filmleri afiş sergisi açıldı
Çorlu Kent Konseyi tarafından hazırlanan 'Orjinal Türk Filmleri Afiş Sergisi' açıldı.
Çorlu'daki bir alışveriş merkezindeki serginin açılış törenine katılan Yeşilçam'ın emektar sanatçılarından Menderes Samancılar, Yeşilçam da geçirdiği yıllarda unutamadığı anıları paylaştı.
Kurdele yerine film şeridinin kesilerek açılan sergi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 1970'lerden itibaren ses getiren sinema filmlerine ait afişleri ve 1968 model sinema gösterim makinesini ilgiyle inceleyen katılımcılar, nostaljik anlar yaşadılar.
Törene, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vildan Perçin ve vatandaşlar katıldı.
Sergi'nin, bir hafta açık kalacağı bildirildi.
-TAGİD üye ziyaretleri sürüyor
Trakya Aktif Genç iş Adamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonu, üye ziyaretlerine devam ediyor.
TAGİD'den yapılan açıklamaya göre, üye ziyaretleri kapsamında bir iplik fabrikasını ziyaret eden Komisyon Başkanı Selda Er başkanlığındaki komisyon üyeleri fabrika yetkililerinden üretim konusunda bilgi aldı.
Er, kendilerini ağırlayan fabrika yöneticilerine teşekkür etti.
İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er de, kendilerini ağırlayan tüm firma yetkilileri ve çalışanlarına TAGİD İş Kadınlar Komisyonu adına teşekkür etti. - Tekirdağ
Son Dakika › Yerel › Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?