Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ertan Ersan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

01.05.2015 18:23

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ertan Ersan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

Ersan, Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada,  gazi ve şehit ailelerine verdiği destekten dolayı Mandalı'ya teşekkür ettiğini,  kendilerini özel günlerde unutmadığı için de ayrıca minnettar olduklarını söyledi.

Yapılan ziyaretten son derece mutlu olduğunu söyleyen Başkan Mandalı ise KKTC Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.

Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

- Kapaklı'da "Temiz Çevrem" kampanyası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan "Temiz Çevrem" kampanyası kapsamında Kapaklı'da da çevre temizliği yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada,  bakanlığın projeyle birlikte ülke çapında sokak, park, bahçe, sahil ve deniz gibi ortak kullanım alanlarında belediye ve il özel idarelerinin rutin faaliyetleri dışında halkın ve sivil toplum örgütlerinin katılımı ile temizlik seferberliği başlattığını anımsattı.

Kendilerinin de bu çalışma doğrultusunda ilçelerindeki Kazak Gölü ve etrafında çevre temizliği yapacaklarını kaydeden Mandalı, şunları söyledi:

"Bu kampanya kapsamında çevre bilincinin güçlendirilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kazak Gölü mesire alanımızda belediyemiz temizlik işleri müdürlüğünün düzenlediği çevre temizliği etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Etkinliğimiz 5 Mayıs Salı günü saat 14.00'da başlayacak. Temiz Çevrem kampanyası kapsamında düzenleyecek olduğumuz etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement