Tekirdağ haberi: Çerkezköy Belediyesi, Ek Tesis Binası İnşaatının Yapımına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ haberi: Çerkezköy Belediyesi, Ek Tesis Binası İnşaatının Yapımına Devam Ediyor

Tekirdağ haberi: Çerkezköy Belediyesi, Ek Tesis Binası İnşaatının Yapımına Devam Ediyor

Tekirdağ haberi: Çerkezköy Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii’nde yapım çalışmaları devam eden Ek Tesis Binası inşaatı hızla yükseliyor.

12.10.2022 09:49  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii'nde yapım çalışmaları devam eden Ek Tesis Binası inşaatı hızla yükseliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, "Çerkezköy Belediyesi Ek Tesis Binası yapım işi kapsamında ilk olarak temel hafriyat kazısı yapıldı. Stabilize malzeme serimi ve sıkıştırma işlemlerinin ardından temel betonu döküldü. Temel drenajı ve subasman perdelerinin yapılmasının ardından saha içi kazım yapılan alanların dolgu işlemleri tamamlandı. Daha sonra üst kat kolon kalıp ve demirleri yapılıp betonları döküldü. Akabinde tabliye betonları atıldı" dedi.

2 BİN 560 METREKARE KAPALI ALANA SAHİP

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, "Bundan sonraki süreçte kolon betonları dökülecek ve tuğla duvarlar örülecek. Adından çelik çatı montajı yapılacak. Bina içi saha betonların da dökülmesinin ardından 2 bin 560 metrekare kapalı alana sahip olacak yeni tesis binamız kullanıma hazır hale gelecek" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tekirdağ haberi: Çerkezköy Belediyesi, Ek Tesis Binası İnşaatının Yapımına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement