Tekirdağlı Boksörler Uşak'ta Yarışacak - Son Dakika
Yerel

Tekirdağlı Boksörler Uşak'ta Yarışacak

Tekirdağlı Boksörler Uşak\'ta Yarışacak

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Şampiyon Spor Kulübü Boksörleri Uşak’ta yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek.

15.10.2014 12:07

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Şampiyon Spor Kulübü Boksörleri Uşak'ta yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası'nda Tekirdağ'ı temsil edecek.

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü boksörlerinden Halil Tekden 70 kilo Büyük Erkekler Kategorisi'nde ve Furkan Aradağ 75 kilo Büyük Erkekler Kategorisi'nde Türkiye Boks Şampiyonası'na katılacak. Ringe çıkacak olan her iki sporcu da şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ve herhangi bir aksilik yaşamamaları durumunda derece ile döneceklerini belirtti.

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vuran Ayaz, "Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Uşak'taki Büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında ilimiz Tekirdağ'ı temsil edecek olan boksörlerimiz bu şampiyonaya çok iyi şekilde boks Antrenörümüz Savaş Karaduman nezaretinde hazırlandılar. Boksörlerimizin bu şampiyonada derece yapacaklarına inanıyorum" dedi.

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz ve Boks Antrenörü Savaş Karaduman, sporcuların çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Sporcuların ileride Avrupa şampiyonalarında başarılı olacak sporcular olduklarını da söyleyen Ayaz ve Karaduman, "Kulübümüzden 2013 yılında Mersin'de yapılan boks şampiyonasına sporcu göndermiştik. Bu yılda Uşak'ta gerçekleşecek olan Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasına sporcu gönderiyoruz. Mutluyuz ve gururluyuz. Sporcularımız çok yoğun bir çalışma temposu içinde maçlara hazırlandılar. Her iki sporcumuz da ilk defa Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar. Kendilerinden derece bekliyoruz. Allah emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almayı nasip etsin" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağlı Boksörler Uşak'ta Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement