Tekvandoculardan Şahan'a Başarı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Tekvandoculardan Şahan'a Başarı Ziyareti

Tekvandoculardan Şahan\'a Başarı Ziyareti

7.Doğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'na katılarak derece elde eden tekvandocular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'ı ziyaret etti.

04.07.2012 18:13

7. Doğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'na katılarak derece elde eden tekvandocular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'ı ziyaret etti.

Erzurum GAP Yaz Spor Oyunları'nda Gaziantep'i temsil eden Murat Çıngı 48 kiloda, Mustafa Aslantürk 63 kiloda birinci olurken, Hakan Dikbaş 59 kiloda üçüncü, Zehra Döşüçukur 49 kiloda birinci, Kübra Ertekin 59 kiloda ikinci, Fatma Güler ise 63 kiloda ikinci oldu. Sporcular, başarı sevincini Tekvando Milli Takım Antrenörü Veysel Döşüçukur öncülüğünde ziyaret ettikleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile paylaştı.

Sporcuları başarılarından ötürü kutlayan Yahya Şahan, "Sporun en güzel anını yaşıyoruz. 7. GAP Oyunları'nda ilimizi tekvando branşında temsil eden öğrencilerimiz ve antrenörlerimiz ilimize hem erkeklerde hem bayanlarda birinci olarak dönmüşlerdir. Bu durum bizi de ziyadesiyle memnun etti. Öncelikle bu işin aktörleri olan sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tabi bunların yanında bu başarıyı bizlere yaşatan, onları antre eden, bu yarışmaya hazırlayan antrenör arkadaşlarımızı da verdiği emeklerden ve desteklerden dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Sonuçta bu kardeşlerimiz sporculuk hayatı dışında aynı zamanda öğrencilik hayatını da sürdürüyorlar" diyen Şahan, şöyle konuştu:

"Onlara bu özverili paralel çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyor, en büyük teşekkürü ise bu çocuklarımızı yetiştiren anne ve babalarına armağan ediyorum."

Antrenör Döşüçukur, "Üretmiş olduğumuz fikirler ve projeler camiamıza kamçı olmuştur. Moral ve motivasyon olarak katkılarından dolayı müdürümüze teşekkür ederim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekvandoculardan Şahan'a Başarı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement