Telefon Tacizcisini Hastanelik Ettiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Telefon Tacizcisini Hastanelik Ettiler

17.07.2012 10:46

Beyşehir'de bir kadının, kendisini telefonla taciz eden şüpheliyi, evine davet ettikten sonra eşi ve kardeşine dövdürdüğü iddia edildi.

Beyşehir'de bir kadının, kendisini telefonla taciz eden şüpheliyi, evine davet ettikten sonra eşi ve kardeşine dövdürdüğü iddia edildi.

Hamidiye Mahallesi'nde oturan Ayşe A. (28) telefonla sürekli olarak kendisini bir kişinin rahatsız ettiğini öne sürerek, durumu eşi İsa A. ve kardeşi Mehmet K'ya anlattı.

Daha sonra Ayşe K, telefonda rahatsızlık verdiği ileri sürülen Rüştü K'ya randevu verdi. Evin önüne gelen Rüştü K, evin bahçesine girdiğinde beysbol sopalarıyla darbedildi.

Ağır yaralanan Rüştü K. ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Rüştü K, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından gözaltına alınan Ayşe A, eşi İsa A. ve kardeşi Mehmet K, yapılan sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan İsa A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Şeref Yaşar

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Telefon Tacizcisini Hastanelik Ettiler - Son Dakika


Advertisement