Temizlik Kampanyasına Öğrenciler İlgi Gösteriyor - Son Dakika
Yerel

Temizlik Kampanyasına Öğrenciler İlgi Gösteriyor

Temizlik Kampanyasına Öğrenciler İlgi Gösteriyor

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği halinde başlattığı temizlik kampanyası 19 Mayıs İlkokulu’nda başladı.

07.05.2015 11:51

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği halinde başlattığı temizlik kampanyası 19 Mayıs İlkokulu'nda başladı.

Nevşehir'de öğrencilerin daha temiz bir okul çevresinde eğitimlerini sürdürmesi ve çevre duyarlılığının artırılmasına yönelik temizlik kampanyasına 19 Mayıs İlkokulu'nda öğrenimlerini sürdüren 60'a yakın öğrenci katıldı.

Temizlik çalışmasına öğretmenleri ile birlikte katılan öğrencilere, Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar öncesinde eldiven dağıtıldı.

Öğrenciler okulu çevreleyen Zeki Soyak Parkı içerisinde ve okul çevresinde yaklaşık 30 dakikalık süre içerisinde 30 torba dolusu çöp topladı.

Bu arada bir öğrenci de Zabıta Müdürlüğü aracı içerisinde, vatandaşların çöplerini gelişigüzel boş arsalara atmamaları ve gündüz saatlerinde çöp çıkartmamaları konusunda uyarıcı anons yaptı.

Temizlik kampanyasına katılan öğrencilere daha sonra kek ve meyve suyu dağıtıldı.

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik kampanyası, önümüzdeki günlerde diğer ilk ve orta dereceli okulları da içine alacak şekilde yaygınlaştırılacak. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temizlik Kampanyasına Öğrenciler İlgi Gösteriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement