Terme Kent Konseyi Başkanlığına Adnan Atik Seçildi - Son Dakika
Yerel

Terme Kent Konseyi Başkanlığına Adnan Atik Seçildi

Terme Kent Konseyi Genel Kurulunda başkanlığa Adnan Atik seçildi.

15.11.2015 18:16

Terme Kent Konseyi Genel Kurulunda başkanlığa Adnan Atik seçildi.

Terme Belediyesi Kültür Merkezi'nde Adnan Atik ve Hasan Demir'in yarıştığı seçimde 52 oy alan Adnan Atik, Terme Kent Konseyi Başkanı oldu.

Atik, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları dile getirdi:

"Bugüne kadar Terme Kent Konseyi'nde görev yapan Mustafa Güler ve yürütme kurulu üyelerine emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.  Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı daha yükseklere çıkarmanın gayretinde olacağız. 'Biz' sloganı ile yola devam edeceğiz. Eskilerin tecrübesi, yenilerin tecrübesiyle birlikte keyifli bir kent konseyi inşa edeceğiz. Kentlilik bilincini oluşturulması adına çalışmalar yapacağız. Bu göreve beni layık görenlere ve her zaman Kent Konseyi'nin çalışmalarına destek veren, konseyin görüşlerini önemseyen Başkanımız Şenol Kul'a teşekkür ederim."

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kent konseylerinin bir kentin yönetiminde çok önemli bir misyonu üstlendiğini, aktif çalışan ve güzel işlere imza atan bir yönetim modeli çizdiğini belirtti.

Kul, "Yöneticiler bazen kentte yaşanan aksaklıkları göremeyebilirler. Dolayısıyla yaşadığımız kentte daha sorunsuz yaşayabilmek için fikirlerini bizlerle paylaşan kurumların olması çalışma azmimizi artırıyor ve işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor. Çünkü yalnız olmadığımızı, bu kent için kafa yoran yapıcı eleştirilerde bulunan insanların var olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Kent Konseyimizin Terme için anlamı çok büyük. Terme Belediyesi olarak kentimizin gelişimine katkı sağlayacak, sosyal, kültürel belediyecilik misyonumuzu kapsayan projelere her zaman destek oluruz. Eski Kent Konseyi Başkanı Mustafa Güler'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni Başkan Adnan Atik Bey'e başarılar diliyorum. Kent Konseyimizin başarılı çalışmalar yapacağına inancım tamdır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terme Kent Konseyi Başkanlığına Adnan Atik Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement