Terziler Odası Başkanı Kardaşko Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Terziler Odası Başkanı Kardaşko Güven Tazeledi

Terziler Odası Başkanı Kardaşko Güven Tazeledi

Yalova Terziler Odası'nın genel kurulunda Erdal Kardaşko bir dönem daha başkanlığa seçildi.

19.02.2014 12:58

Yalova Terziler Odası'nın genel kurulunda Erdal Kardaşko bir dönem daha başkanlığa seçildi.

Terziler Odası'nın genel kurulu Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) salonunda yapıldı. Erdal Kardaşko ve Yeliz Yıldız Boroğlu'nun listeleri yarıştı. Kongre, faaliyet ve gelir-gider raporlarının okunmasının ardından konuşmalarla sürdü. İlk kürsüye gelen Terziler Odası Başkanı Erdal Kardaşko, "Asıl maksadımız oda üyesi esnafın menfaatlerini korumaktır. Bunun için yeniden göreve seçilirsem, mevcut belediye ile diyaloğu daha da kuvvetlendireceğim. Esnafımıza yeni kredi imkanları sağlamak için bankalarla görüşmeler yapacağım. Bugüne kadar esnafımızın hayrına nasıl çalıştıysam, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Yeliz Yıldız Boroğlu ise, "Odayla ilgili çok fazla projem var. Ancak evvela üyelerle birlik ve beraberliği sağlamak lazım. Üyeler odaya güvenmiyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde kullanılan 107 oyun 81'ini Erdal Kardaşko, 25'ini ise Yeliz Yıldız Boroğlu aldı. 1 oy ise boş çıktı.

Kendisine 1 dönem daha bu görevi veren üyelere teşekkür eden Erdal Kardaşko başkanlığındaki listede şu isimler yer aldı: Muharrem Çalışkan, İlhan Aydemir, Ayşenur Uluçay Bozdemir, Nergis Erbeyli, Serpil Çolak Bakış, Sibel Kantarcıoğlu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terziler Odası Başkanı Kardaşko Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement