Tezcan, Robot Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Plaketle Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Tezcan, Robot Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Plaketle Ödüllendirdi

"5. Uluslar Arası Robot Yarışmasında" dereceye giren Gemerek Şehit Ahmet Karahan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmelerini plaketle ödüllendirdi.

19.05.2011 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, 12-13 Mayıs tarihlerinde Ankara'da yapılan "5. Uluslar Arası Robot Yarışmasında" dereceye giren Gemerek Şehit Ahmet Karahan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmelerini plaketle ödüllendirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü ile Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) iş birliğinde düzenlenen yarışmada temalı robot kategorisinde "Elbeyli-Gardaş" isimli robot ile jüri teşvik ödülünü, Sumo robot kategorisinde ise "Akıncı" isimli robot ile jüri özel ödülünü alan Gemerek Şehit Ahmet Karahan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin öğrencileri ve öğretmenlerine, Kaymakam Adnan Tezcan plaket takdim etti.

Plaket verdiği okul müdürü Yüksel Eyertaş, öğretmenler Alper Ulaş ve Nevzat Bulut ile öğrenciler Serhat Ertekin, Ali Karataş, Seyithan Delibayır, Aykut Unurlu ve Mücahit Karahan'ı tebrik eden Tezcan, başarılı çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tezcan, Robot Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Plaketle Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement