Ticaret Borsası Yönetimi, TMO Müdürü Bolat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ticaret Borsası Yönetimi, TMO Müdürü Bolat'ı Ziyaret Etti

Ticaret Borsası Yönetimi, TMO Müdürü Bolat\'ı Ziyaret Etti

Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas Toprak Mahsülleri Ofisi Şube Müdürü Hasan Bolat'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir...

22.11.2013 14:50

Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas Toprak Mahsülleri Ofisi Şube Müdürü Hasan Bolat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu "İlimiz gerek geniş tarımsal arazi varlığı ve gerekse mikroklima gösteren tarımsal havza varlığına bağlı olarak zengin bir tarımsal ürün çeşitliliği sunan tarımsal alanları ile önemli bir bitkisel üretim merkezidir. Sivas ilinde bitkisel ürünler üretimi içerisinde en önemli gelir kaynağı olarak ilk sırada yer alan tarla ürünleri içerisinde gerek üretim miktarı gerekse ekiliş alanı açısından ilk sırada tahıllar gelmektedir. Sivas çiftçisine ve esnafına daha iyi hizmet verilebilmesi için Sivas Toprak Mahsulleri Ofisi'nin Ajans'tan Şube Müdürlüğüne dönüştürülmesi bizleri sevindirmiştir. Şube Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Sivas Toprak Mahsulleri Ofisi Şube Müdürü Hasan Bolat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sivas Ajans Amirliği, bir yıldır süren alt yapı çalışmaları neticesinde 1 Mart 2013 tarihinde Şube Müdürlüğü statüsüne dönüştürülmüştür. Ayrıca Sarkışla ve Kangal Ajans Amirlikleri ile Yıldızeli ve Artova Tesisli Ekipleri de Sivas Şube Müdürlüğümüze bağlanmıştır. Artık Sivas'ta hizmetlerimize şube müdürlüğü olarak devam edeceğiz" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Borsası Yönetimi, TMO Müdürü Bolat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement