TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kesin Kabulü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kesin Kabulü Yapıldı

TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kesin Kabulü Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Adıyaman’a kazandırılan 16 derslikli TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi kesin kabulü yapıldı.

01.06.2016 16:54

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Adıyaman'a kazandırılan 16 derslikli TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi kesin kabulü yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Altınşehir mahallesinde yaptırılan 16 derslikli, 200 öğrenci kapasiteli yurt ve küçük tip spor salonunun kesin kabul işlemleri tamamlandı. Kesin kabul sürecinden sonra tesisin bakım, onarım ve işletme sorumluluğu tamamen Adıyaman Valiliğine geçmiş oldu. Kesin kabule ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, TOBB İnşaat Uygulama Müdürü Haluk Altuntaş ve Okul Müdürü Muzaffer Şimşek katıldı. Derslik ihtiyacına dikkat çeken ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederek Adıyaman'a güzel bir eser kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ise yapılan okul ile derslik ihtiyacının az da olsa giderildiğini ifade ederek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine teşekkür etti. Kesin kabulü gerçekleştirmek için Ankara'dan gelen TOBB İnşaat Uygulama Müdürü Haluk Altuntaş okuldaki en ince ayrıntıyı bile dikkate alarak titiz bir çalışma ile okulun kesin kabulünü gerçekleştirdi.

Daha sonra okul gezilerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kesin Kabulü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement