Tokat Belediyesi'ne Yeni Alınan Araçlar Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Tokat Belediyesi'ne Yeni Alınan Araçlar Tanıtıldı

Tokat Belediyesine yeni alınan araçlar tanıtıldı.

03.01.2012 14:00

Tokat Belediyesine yeni alınan araçlar tanıtıldı.

Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü binası önünde düzenlenen tanıtım töreninde konuşan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, belediyeye 14 araç aldıklarını belirtti.

Tokat Belediyesine bağlı birimlerde kullanılmak üzere çok sayıda araç kazandırıldığını ifade eden Çiçek, "Bu araçlarımız farklı birimlerde hizmet edecekler. Bir kısmını bir kaç önce almıştık. Bazıları da önümüzdeki hafta içerisinde gelecek. Araçlarımız şantiye binasında hizmete başlayacaklar" diye konuştu.

Tokat'ta yapılan yüksek katlı binalarda kullanılmak için merdivenli bir itfaiye aracı alma çalışmalarının da devam ettiğini belirten Çiçek, şunları kaydetti:

"Almış olduğumuz araçlar aralıklı olarak Tokat'ta bulunan çöplerin katı atık toplama merkezine taşınması içinde gerekli araçları aldık. Hatırlayacağınız gibi daha önceki dönemde de yaklaşık 30-35 tane iş makinesi almıştık. Yeni almış olduğumuz araçlar bunlara takviye olmuş olacak. Tokat Belediyesi olarak özellikle alt yapı konusunda herhangi bir hizmet sıkıntımız kalmamış olacak. 2012 yılında ağırlıkla proje çalışmalarımız olacak. 2012 yılı Tokat için bir atılımlar yılı olacak."

- TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokat Belediyesi'ne Yeni Alınan Araçlar Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement