Tokat'ta Kan Bağışçıları Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Kan Bağışçıları Ödüllendirildi

Tokat\'ta Kan Bağışçıları Ödüllendirildi

Tokat'ın Turhal ilçesinde, düzenli kan bağışında bulunan 11 kişi bronz madalya ile ödüllendirildi.

08.07.2014 17:09  Güncelleme: 09:26

Turhal'da Türk Kızılayı'nın düzenlediği kan bağışı kampanyalarında 10 ünite kan bağışı yapan 11 kişiye bronz madalya  Kızılay Turhal Şubesi'nde düzenlenen törenle verildi. 45 ünite kan bağışında bulunan Sadık Cucu isimli vatandaş ise plaketle ödüllendirildi.

Kızılay Derneği Turhal Şube Başkanı Murat Özçetin, yaptığı konuşmada, kan bağışına duyarlılık göstererek bağışta bulunanlara teşekkür ederek, "Sağlıklı her insan yılda dört defa kan bağışında bulunabilir. Böylece ihtiyacı olan insanların ızdırablarını dindirebiliriz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Ramazan ayında da vatandaşlarımızı kan bağışına duyarlı olmaları için rica ediyorum." dedi.

Düzenli kan bağışçısı olarak bronz madalya ile ödüllendirilen Özkan Araz, 10 ünitenin üzerinde kan bağışında bulunduğunu ve her iki ayda bir kan vermeye özen gösterdiğini belirterek, "Kan verdikçe hem kendimi daha sağlıklı hissediyor, hem de bir başkasına yardım edebilmenin mutluluğunu ve huzurunu hissediyorum. Sağlıklı olan herkes bence kan bağışında bulunmalı." diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Kan Bağışçıları Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement