Tollu, Kızılen Mahallesi'nde Kur-an Kursu Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tollu, Kızılen Mahallesi'nde Kur-an Kursu Öğrencileriyle Buluştu

Tollu, Kızılen Mahallesi\'nde Kur-an Kursu Öğrencileriyle Buluştu

Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızılen Mahallesi ziyaretinde Kur-an Kursu öğrencileriyle de bir araya gelerek sohbet etti, isteklerini dinledi.

25.08.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızılen Mahallesi ziyaretinde Kur-an Kursu öğrencileriyle de bir araya gelerek sohbet etti, isteklerini dinledi.

Kızılen Mahallesi'nde yapılan ve yapılması planlanan hizmetler için inceleme yapmak üzere beraberinde bulunan belediye meclis üyeleri Ali Yön ve İbrahim Tepe ilemahalleyi gezen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yatılı Kur-an kursunu da ziyaret ederek, burada öğrencilerle sohbet etti ve isteklerini dinledi. Dini ve milli eğitime her zaman destek olduklarını söyleyen Tollu, yaşıtları gününü gün ederken bu gençlerin gösterdiği özverinin takdirle karşılanması gerektiğini vurguladı. Çocukların bütün isteklerini yapmaya hazır olduklarını kaydeden Tollu, "Erdemli'nin ve ülkenin geleceği işte bu gençler. Bu gençler sağlam bir eğitim alarak bu memleketi en yükseklere taşıyacaklar. Onların isteklerini yapmak bizim boynumuzun borcudur. Allah onları da bizleri de muvaffak kılsın" diye konuştu.

Çocuklar ise futbol sahalarının çimlendirilmesi, oyun parklarının tadilatının yapılması ve futbol topu gibi isteklerini dile getirdiler.

Çocukların isteklerinin yerine getirilmesi için yetkililere anında talimat veren Tollu, ihtiyaçlarını kendilerine ilettikleri için çocuklara teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tollu, Kızılen Mahallesi'nde Kur-an Kursu Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement