Topçu, "Ak Partiyi İtibarsızlaştırmamak İçin Camianın Liderin Etrafında Kenetlenmesi Gerekir" - Son Dakika
Yerel

Topçu, "Ak Partiyi İtibarsızlaştırmamak İçin Camianın Liderin Etrafında Kenetlenmesi Gerekir"

Topçu, "Ak Partiyi İtibarsızlaştırmamak İçin Camianın Liderin Etrafında Kenetlenmesi Gerekir"

Ardahan AK Parti milletvekili aday adayı Abdullah Topçu, ’’ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkıyla bütünleşmiş, halkının özgüvenini kazanmış istisna bir liderdir.

13.03.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan AK Parti milletvekili aday adayı Abdullah Topçu, " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkıyla bütünleşmiş, halkının özgüvenini kazanmış istisna bir liderdir. Milletimizin ve İslam coğrafyasının umudu ve göz bebeğidir. Cumhurbaşkanımız bugün tek başına en az % 40 demek. Gerçek bu. Yani Milletimizin en az % 40'ı liderine oy veriyor. Bu yüzden malum çevreler Ak Partiyi yıkmanın yolunun Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmaktan geçtiğini biliyorlar. Bu hakikat gözardı edilmeden tüm camianın liderin etrafında kenetlenmesi gerekir." Dedi.

Ak Parti Genel Merkezinde yapılan Milletvekili adaylarının belirlenmesine yönelik mülakatla ilgi önemli açıklamalarda bulunan Ardahan Ak Parti Milletvekili aday adayı Abdullah Topçu bu mülakatlar neticesinde inşallah isabetli kararlar alınır dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel seçimlerin Siyasi tarihimiz açısından bir milat olacağını söyleyen topçu, "Bu seçimler Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olacak. Bu seçimlerde istenilen netice elde edilirse, yeniden cihan devleti olma yolunda önemli bir kavşak daha aşılmış olacaktır. Onun için adaylar belirlenirken mutlak surette çok dikkatli olunmalıdır. Eğer aday tercihleri isabetli yapılmazsa beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir."

Topçu, Ak Partiyi itibarsızlaştırmamak için camianın liderin etrafında kenetlenmesi gerektiğini söyleyerek, "İslam toplumlarında lider çok önemlidir. Böyle toplumlarda bireyler liderine bakar. Toplum liderine güvenirse kendini onunla özdeşleştirir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkıyla bütünleşmiş, halkının özgüvenini kazanmış istisna bir liderdir. Milletimizin ve İslam coğrafyasının umudu ve gözbebeğidir. Cumhurbaşkanımız bugün tek başına en az % 40 demek. Gerçek bu. Yani Milletimizin en az % 40'ı liderine oy veriyor. Bu yüzden malum çevreler Ak Partiyi yıkmanın yolunun Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmaktan geçtiğini biliyorlar. Bu hakikat gözardı edilmeden tüm camianın liderin etrafında kenetlenmesi gerekir."

Kendisinin 2011 yılı genel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Ardahan Milletvekili adayı olduğunu belirten Topçu, "Bugün Ak Partideyim. Milletin iradesi burada olduğu için Ak Partideyim. Milletin iradesini yok sayan derin güçlere karşı safımı milletten yana koydum diyerek, Bizler koltuk peşinde değiliz, böyle bir ihtirasımız da yok. Biliyoruz ki turuncu koltuklara oturmadan da hizmet verilir. Üstad Bediüzzaman turuncu koltuğa oturarak mı hizmet verdi bu millete. Ömrü çilelerle dolu bu hak adamının cihan harbinde, milletimizin kurtuluş harbinde nasıl mücadele ettiğini çok iyi biliyoruz. Koltuğu mabet edinip ona tapanlar millete hizmet veremezler" dedi.

Topçu, "Cumhurbaşkanımızın gösterdiği 400 vekil hedefi hayal değildir. Liderin tek başına aldığı % 40 oyun üzerine gösterilecek adaylarda % 20 oy katkı yaparsa 400 milletvekili hedefine ulaşılır dedi.

Topçu, aday olacakların çözüm sürecinin, ayrışma ve bölünme süreci olmadığını, başkanlık Sisteminin bir diktatörlük olmadığını milletimize anlatabilecek bilgi ve donanıma sahip kişilerden olmasının önemine dikkat çekerek, tabiki liyakatli, dürüst, dava şuuru yüksek adaylarla yola çıkılmalıdır."

Topçu, "Ak parti Hükumetinin son on yılda bütün İllerimize çok önemli hizmetler götürdüğünü Ardahan'ın da bu hizmetlerden payını aldığını belirterek, AK Parti hükümeti her ilde Üniversite kurmuş Ardahan'da da kurmuş. Her ile hastane yapmış Ardahan'da yapmış. Yol yap diye ödenek göndermiş, altyapını tamamla diye ödenek göndermiş yani hükümet olarak üzerine düşeni yapmış. Zaten milletimizde bu hükümete bu hizmetlerden dolayı oy veriyor. Peki, ama Ardahan'da vekil olanların bu hizmetlerin üzerine artı olarak sundukları katkı ne? Eğer insanlarımız hala yüz yıllık ahırlarla iç içe toprak damlarda oturuyorsa, hacetlerini ahırlarda yapıyorsa, her sene yollar yapılıp ertesi sene bu yollar köstebek yuvasına dönüyorsa, hala göç devam ediyorsa bir tane dahi fabrikan yoksa iki sınır kapın olduğu halde bu kapılardan Kafkasya'ya açılıp ticaret yapamıyorsa kimse bana buradaki AK Parti kadrolarının yada vekillerinin çok ta cevval olduğunu anlatamaz. Kusura bakmasınlar. Üniversite bitirmiş gençlerimiz temizlik firmalarının güvenlik şirketlerinin kapısına mahküm edilmiş adeta. Her seçimde Projelerle ortaya çıkanlara sormak istiyorum 12 yıldır bu projeleri neden hayata geçirmediniz. Yoksa şimdimi gökten indi bu projeler. Ardahan'a yazık olmuştur." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topçu, 'Ak Partiyi İtibarsızlaştırmamak İçin Camianın Liderin Etrafında Kenetlenmesi Gerekir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement