Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, ilçeye yerleştirilen Vanlı depremzedeleri ziyaret etti.
Toplum destekli polis ekipleri, depremzedeleri ziyaretlerinde, kendi imkanları ile satın aldıkları battaniyeleri ve kentte bir marketten alınan 75'er liralık alışveriş çeklerini depremzedelere teslim etti.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amiri Mehmet Akın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Depremzedelerimizi ziyaret ederek, kendi imkanlarımızla aldığımız 12 adet battaniyeyi, her aileye ikişer adet olmak üzere depremzede ailelerimize teslim ettik ve Ereğli'de bir alışveriş merkezinden aldığımız alışveriş çeklerini de kendilerine teslim ettik" dedi.
- KONYA
Son Dakika › Yerel › Toplum Destekli Polislerden Depremzedelere Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?