Toplumun Farklı Kesimleri Kargı Belediyesi'nin İftarında Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Toplumun Farklı Kesimleri Kargı Belediyesi'nin İftarında Buluşturdu

Toplumun Farklı Kesimleri Kargı Belediyesi\'nin İftarında Buluşturdu

Çorum'un Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirdi.

12.08.2012 17:24

Çorum'un Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirdi.

Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Akpınar Su dünyasındaki iftar yemeği öncesi davetlilere gül dağıtımı yaptı. Yaptığı jestle takdir toplayan Başkan Akpınar, ayrıca tüm masaları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

İftar yemeğine AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Kargı Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Kaymakam Canan Ersöz, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar, göreve geldikleri günden itibaren Kargı'yı layık olduğu yere taşımak için çalıştıklarını belirtti.

Kargı belediyesi çalışanlarının hepsinin aynı ailenin ferdi olduğunu belirten Akpınar, yapılan hizmetlerde özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti.

Yemeğe katılanların Ramazan ayını da kutlayan Akpınar, "Programa katılan tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir gecesi başta olmak üzere,

Ramazan Bayramının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ise, AK Parti'nin iktidar döneminde her alanda yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye konfor ürettiğini söyledi. İktidarı sorun stokları ile devraldıklarını dile getiren Uslu, "Bu sorun stokları plan dahilinde tek tek çözüme kavuşuyor. Sorunlar çözüme kavuştukça elde edilen kazançlarda milletimize hizmet olarak geri dönüyor. Ne aldanan taraf olduk ne aldatan. Ne söz verdiysek bu aziz millete onu yaparız. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü de vermeyiz" dedi.

AK parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı da, AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerle geçmiş dönemlerde yapılan hizmetlerin ortada olduğunu belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplumun Farklı Kesimleri Kargı Belediyesi'nin İftarında Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement