Torbalı'ya Hastane Müjdesi Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Torbalı'ya Hastane Müjdesi Sevindirdi

Torbalı\'ya Hastane Müjdesi Sevindirdi

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin "Torbalı'ya hastane temeli Eylül ayında atılacak" açıklaması ilçede heyecana sebep oldu.

30.07.2013 13:43

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin " Torbalı'ya hastane temeli Eylül ayında atılacak" açıklaması ilçede heyecana sebep oldu. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, hastanenin yapılması durumunda Torbalı'nın en büyük sıkıntılarından birisinin giderilmiş olacağını söyledi. Kendilerinin de hastanenin biran önce yapılmasını arzu ettiklerini kaydeden Memük, bu açıklamadan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

MÜJDEYİ İLKNUR DENİZLİ VERMİŞTİ

Milletvekili Denizli, katıldığı bir programda yaptığı konuşmada, "Torbalı bizim için çok önemli bir ilçe. Torbalı'ya yatırım yapıldıkça İzmir'e de yatırım yapmış oluyoruz. Torbalı büyüyüp değer kazandıkça, İzmir'de büyüyüp değer kazanmaya devam ediyor. Torbalı'ya yaptığımız ve yapacağımız yatırımların bu ilçeyi daha da büyüteceği kanaatindeyiz. Torbalı'nın en büyük sorunlarından birisi olan hastane içinde müjdeyi vermek istiyorum. Eylül ayının sonunda alan ihaleye açılacak ve temel atımı yapılacak. Yıllardır Torbalılı vatandaşlarımızın çözülmesini istediği hastane sorununu da böylece ortadan kaldıracağız" dedi.

"TEMENNİMİZ EN KISA SÜREDE YAPILMASIDIR"

Hastane konusunun uzun zamandır gündemi meşgul ettiğini ve her şeyin Sağlık Bakanlığı'nın elinde olduğunu kaydeden Kaymakam Aydın Memük, "Biz de hastanenin yapılmasını istiyoruz. Torbalı Kaymakamlığı olarak gerekli evrakları bakanlığa teslim ettik. Temennimiz en kısa sürede yapılmasıdır. Torbalı'nın hastaneye ihtiyacı var. Hatta en önemli ve ilk sırada yapılması gereken hastanedir. Ümit ediyorum ki, en kısa sürede temeli atılıp tamamlanacaktır" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'ya Hastane Müjdesi Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement