Tosiad Torbalı Kaymakamını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tosiad Torbalı Kaymakamını Ziyaret Etti

Tosiad Torbalı Kaymakamını Ziyaret Etti

Bir süre önce yaptığı olan genel kurul ile yeni yönetimini seçen TOSİAD dernek başkanı Tahsin Ayaz önderliğinde Torbalı Kaymakamı Aydın Memük makamında ziyaret edildi.

24.10.2013 11:03

Bir süre önce yaptığı olan genel kurul ile yeni yönetimini seçen TOSİAD dernek başkanı Tahsin Ayaz önderliğinde Torbalı Kaymakamı Aydın Memük makamında ziyaret edildi. Sohbet havasında geçen ziyarette TOSİAD Başkanı Ayaz, Kaymakam Memük'e derneğin hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, 2014 yılı içinde yapacakları faaliyetler konusunda açıklamalarda bulundu. Kaymakam Memük, kendisine yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının ülke ekonomisine kaktığı değerleri aktardı.

TOSİAD HIZLI BAŞLADI

TOSİAD Dernek Başkanı Tahsin Ayaz, derneğin, dayanışmanın ve sosyalleşmenin çağdaş anlamdaki karşılığı sivil toplum örgütleri olduğunu belirterek, "Ekonomik ve sosyal kalkınmanın vazgeçilmez olduğu günümüz dünyasında, güç birliklerinin, dayanışmanın ve sosyalleşmenin çağdaş anlamdaki karşılığı sivil toplum örgütleridir. Dolaylı olarak ta bölge ve ülke ekonomisine, ülke kalkınmasının temelini oluşturan ekonomik yapılanmanın geliştirilmesine yönelik altyapı çalışmalarını desteklemek ve üyelerimizin iş ve sosyal yaşamlarını geliştirmek, zenginleştirmek amacıyla Torbalı Sanayici ve İşadamları Derneği'ni kurduk. Kuruluş amaçlarımızın gerçekleştirmek ve üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek düşüncesiyle üye olduğumuz Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (ESİDEF) ve Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ile gücümüze güç kattık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosiad Torbalı Kaymakamını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement