Tosya Kaymakamı Suluca Afet Konutlarında İncelemede Bulundu - Son Dakika
Yerel

Tosya Kaymakamı Suluca Afet Konutlarında İncelemede Bulundu

Tosya Kaymakamı Suluca Afet Konutlarında İncelemede Bulundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Suluca Köyünde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan afet konutlarında sona gelindi.

03.06.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Suluca Köyünde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan afet konutlarında sona gelindi.

Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Suluca Köyü'ndeki inşaatlarda incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden ve çalışanlardan bilgi aldı. İncelemelerle ilgili açıklama yapan Kaymakam Yusuf Cıbır, 5543 sayılı İskan Kanunu kapsamında, Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Suluca Köyü'ne 103 adet afet konutu inşa edildiği ve inşaatlarda sona gelindiğini söyledi.

103 konuttan ilk etap da 67'sinin inşa edildiğini söyleyen Kaymakam Yusuf Cıbır, "İlk etapta 67 konut yapıldı ve bir kısmı bitirilerek hak sahiplerine teslim edildi. Geri kalan afet konutları da en kısa zamanda bitirilerek hak sahiplerine teslim edilecek. Suluca Köyümüzün Merkez ve Site Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımızın taşınacağı konutlar, depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor. Konutların yapılmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Afet konutlarına yerleşecek hak sahiplerine de yeni evlerinde sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya Kaymakamı Suluca Afet Konutlarında İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement