Trabzon'da İş Kazaları Sıfıra İndirilmeye Çalışılacak - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da İş Kazaları Sıfıra İndirilmeye Çalışılacak

Trabzon\'da İş Kazaları Sıfıra İndirilmeye Çalışılacak

Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yöneticileri bilgilendirme ve incelenmelere yönelik şantiye ziyaretleri ile Trabzon’da iş kazalarının önüne geçmeyi hedefliyor.

03.06.2017 10:36

Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yöneticileri bilgilendirme ve incelenmelere yönelik şantiye ziyaretleri ile Trabzon'da iş kazalarının önüne geçmeyi hedefliyor.

Konuya ilişkin ortak açıklama yapan Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Zengin ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Aydın Gedikli "İlimizde 'Milli İstihdam Seferberliği' projesinin ikinci basamağı olan 'Hedef Sıfır İş Kazası' projesi ile bakanlığımızdan gelen heyetler, iş sağlığı ve güvenliği alanında, ölümlü iş kazalarının önüne geçilebilmesi, sahadaki uygulamaların analiz edilerek sektöre özgü strateji geliştirilebilmesi ve farklı sektörlerde iş sağlığı ve güvenliği alanında yaşanan olumlu gelişmelerin yaygınlaştırılması amacıyla, büyük şehirlerden başlayarak 81 ilimizde ziyaretlerde bulunmaya başladı ve 18 Mayıs 2017'de ilimizde çeşitli ziyaretlerde bulundular. Bu ziyaretlerden sonra Trabzon Çalışma ve İş Kurumu ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü oluşturmuş olduğu 'İş Sağlığı ve Güvenliği' ekipleri ile özellikle aktif inşaat alanlarında yoğun bir şekilde rehberlik ve farkındalık çalışması yürütülmektedir" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da İş Kazaları Sıfıra İndirilmeye Çalışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement