Trabzon'da Özel Güvenlik Görevlilerine Seminer Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzon'da Özel Güvenlik Görevlilerine Seminer Verildi

25.03.2013 14:45

Trabzon'da özel güvenlik görevlilerine seminer verildiği bildirildi.

Trabzon'da özel güvenlik görevlilerine seminer verildiği bildirildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Başmüdürlüğü'nde görev yapan 163 özel güvenlik görevlisine hizmet içi eğitim semineri verildiği belirtildi.

Seminerin, 11- 14 Mart tarihleri arasında verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Özel güvenlik görevlilerinin görevlerini ifa ederken karşılaştıkları olaylar ve karşılaşabilecekleri muhtemel olaylar ile ilgili olarak polis ile olay öncesi ve sonrası sağlanacak koordinasyonun önemi vurgulandı. Özel güvenlik görevlilerinin yakalama, zor kullanma, arama, kimlik kontrol yetkileri ile özel kanunda belirtilen zor kullanma yetkisi kullanılırken herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için nelere dikkat edilmesi gerektiği konuları örneklerle anlatıldı."

Açıklamada, seminerin 5188 sayılı kanun ve kanun uygulamasına ilişkin yönetmelik kapsamında düzenlendiği bildirildi. - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Özel Güvenlik Görevlilerine Seminer Verildi - Son Dakika


Advertisement