Trabzon Valisi İftar Davetine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Trabzon Valisi İftar Davetine Katıldı

Trabzon Valisi İftar Davetine Katıldı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık orucunu Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği üyeleriyle birlikte açtı.

30.07.2013 10:41  Güncelleme: 10:48

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, orucunu Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği üyeleriyle birlikte açtı.

Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneğince düzenlenen iftar yemeğine, Vali Kızılcık'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy de katıldı.

Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının önemli olduğunu belirterek, "Dostlukların, kardeşliklerin, huzurun ve sükunun üst noktalara taşındığı bu ayın, mana ve önemine uygun olarak kardeşlik duygularımızın gelişmesine katkı sağlayacak şekilde idrak edildiğini görmekten haz duyuyorum. Bu kardeşlik tüm dünyaya hakim olsun istiyoruz. Maalesef etrafımıza baktığımızda bunu göremiyoruz" dedi.

Huzurun, barışın, kardeşliğin hüküm sürmesi ve tarihin bu millete yüklemiş olduğu misyonu gerçekleştirebilmek için çok daha fazla çalışılması gerektiğini ifade eden Kızılcık, "Sebze ve meyve hali esnafı ile bir arada oruç açmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Sizler gece yarılarına kadar çalışarak Trabzonlu hemşehrilerimize taze sebze ve meyve sunmanın gayreti içinde oluyorsunuz. Sizler olmasanız bizler sofralarımızda sebzeyi ve meyveyi yiyemeyiz" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Valisi İftar Davetine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement