Trabzonspor ile Gaziantepspor'un Sapara- Serdar Kurtuluş takası konusunda görüşme yaptıkları bildirildi.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Slovak futbolcuları Marek Sapara konusunda Gaziantepspor'un bir teklifinin olduğunu belirterek, "Bunun karşılığında da daha önce istediğimiz oyuncuları Serdar Kurtuluş'u takas edebileceklerini söylediler" dedi.
Ancak bu konuda teknik direktör Şenol Güneş ile görüşeceklerini ifade eden Şakar, bu takas transferinin görüşmenin ardından netlik kazanabileceğini kaydetti.
Şakar, dünkü Sanica Boru Elazığspor maçı kadrosunda yer almayan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman konusuna ilişkin olarak ise "Colman ile bir araya gelip görüşeceğiz. Sıkıntısı varsa nedir, öğreneceğiz. Hocamızın da görüşünü alacağız" diye konuştu.
Muhabir: Selçuk Kılıç
Yayıncı: Murat Kaban - TRABZON
Son Dakika › Yerel › Trabzonspor ile Gaziantepspor'un Takas Görüşmesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.