"Trafik'de Güvenlik" Konulu Afiş Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

"Trafik'de Güvenlik" Konulu Afiş Sergisi Açıldı

"Trafik\'de Güvenlik" Konulu Afiş Sergisi Açıldı

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü ve Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nce Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ortaklaşa gerçekleştirilen 'Trafik de Güvenlik" konulu Afiş Yarışması"...

10.05.2012 17:11

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü ve Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nce Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ortaklaşa gerçekleştirilen 'Trafik de Güvenlik" konulu Afiş Yarışması Sergisinin açılışı ve ödül töreni yapıldı.

Serginin açılışını Vali yardımcımız Haluk Saygı, Dumlupınar Ün. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Genç, Emniyet Müdür Yardımcısı Özdem Fındıklı, Güzel Sanatlar Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan ve Grafik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Mercin birlikte yaptılar.

Amacı trafiğe çıkan sürücüleri daha bilinçli hareket etmeleri için trafik kurallarına uymaları yönünde uyarmanın yanı sıra, yayaları da trafik kuralları konusunda bilinçlendirmek ve ülkemizin önemli problemlerinden biri olan trafik kurallarına uymama sonucunda ortaya çıkan kazaları ortadan kaldırılabilmek veya en aza indirebilmek olan bu yarışma, geleceğin teminatı olduğunu kabul ettiğimiz öğrenciler arasında gerçekleştirildi.

Afiş Yarışması'nın düzenlemesi ve yürütülmesinde Grafik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Mercin, Emniyet Müdür Yrd. Özdem Fındıklı, Şube Müdürü Uğur Altunel, Ömer Uslusoy ve Polis Memuru Tuncay Yücel yer aldı.

Yarışmaya 91 öğrenci 95 afiş tasarımıyla katıldı. Değerlendirme jürisinde Doç. Dr. Levent Mercin, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan, Yrd. Doç. Dr. Şirin Benuğur, Yrd. Doç. Selma Şahin, Emniyet Müdür Yrd. Özdem Fındıklı, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Uğur Altunel yer aldı.

Yarışma sonucunda Ömer Faruk Çiftçi'nin afiş tasarımı birinciliğe layık bulunurken, Hüseyin Uzuntaş'ın afiş tasarımı ikinciliğe, Sultan Bener'in afiş tasarımı ise üçüncülüğe layık görüldü.

Ayrıca yarışmada Fuat Değirmenci, Münevver Değirmenci, Muhammed Bakar'ın afiş tasarımları mansiyon almaya hak kazanırken; Süha Eryaşar'ın tasarımı ise Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Ayrıca Emniyet teşkilatının 167'nci kuruluş yılı münasebetiyle Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Logosunun yenilenmesi için gerçekleştirilen yarışma sonucunda dereceye giren öğrencimiz Hüseyin Uzuntaş'a da ödülü verildi.

Dereceye giren ve sergilemeye layık bulunan afiş tasarımlarından oluşan serginin düzenleme kurulunda ise Yrd. Doç. Selma Şahin, Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan, Arş. Gör. Nazik Çiğdem, Arş. Gör. Mine Küçük ve Polis Memuru Tuncay Yücel yer aldı.

Açılışı gerçekleştirilen sergi 1 1 Mayıs 2012 tarihine kadar Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2. Kat Sergi Salonu II de gezilebilir. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Trafik'de Güvenlik' Konulu Afiş Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement