Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 5 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 5 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 5 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kütahya’da, trafik kazasında hayatını kaybeden ve 112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi’nde çalışan annesinin farkında olmadan ekip yönlendirdiği 5 yaşındaki Ebrar Şen’in cenazesi, Tavşanlı ilçesinde toprağa verildi.

Kütahya'da, trafik kazasında hayatını kaybeden ve 112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi'nde çalışan annesinin farkında olmadan ekip yönlendirdiği 5 yaşındaki Ebrar Şen'in cenazesi, Tavşanlı ilçesinde toprağa verildi.

Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yakınları tarafından alınan Şen'in cenazesi, Tavşanlı ilçesindeki Ulu Cami'ne getirildi.Cenazeye çok sayıda kişi katıldı.

Ebrar Şen'in cenazesi, babası Ali Şen ve yakınlarının katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Tavşanlı Asri Mezarlığı'nda defnedildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Advertisement