İzmir'de bu yıl 4-7 Aralık'ta düzenlenecek Travel Turkey'in partner ülkesinin İtalya olduğu bildirildi.
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. AŞ'den (İZFAŞ) yapılan açıklamada, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık AŞ işbirliğinde 8. kez organize edilen fuarın partner ülkesi İtalya oldu.
Daha önce Yunanistan, KKTC, Saraybosna Kantonu, Hırvatistan/Zagreb, Hollanda, Karadağ ve Mısır'ın partner ülke olduğu bildirilen organizasyonda, büyülü ülke İtalya'nın fuara renk katacağı belirtildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuarı İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği ve İzmir Kongre ve Ziyaretçi Turizm Tanıtımı destekliyor. - İzmir
Son Dakika › Yerel › Travel Turkey İzmir'in Partner Ülkesi İtalya Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?