Tsd, Zenginden Alıp Fakire Dağıtıyor - Son Dakika
Yerel

Tsd, Zenginden Alıp Fakire Dağıtıyor

Tsd, Zenginden Alıp Fakire Dağıtıyor

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şube Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet ile tespit edilen fakir ailelere Ramazan bayramı öncesinde yardımlar yapılarak bayram erken yaşatıldı.

12.07.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şube Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet ile tespit edilen fakir ailelere Ramazan bayramı öncesinde yardımlar yapılarak bayram erken yaşatıldı.

İş adamları, hayırseverler ve gönüllülerden fakir ve muhtaç aileler için yardım toplayan TSD Diyarbakır Şube Başkanlığı bu yardımları zenginlerden alarak fakirlere ulaştırıyor. Zenginler ile fakirler arasında köprü görevi üstlenen TSD Diyarbakır Şubesi Ramazan bayramı öncesinde fakir aileleri sevindirdi. Şube Başkanı Mihdat Kavmaz ile dernek üyeleri daha önce tespit edilen fakir ve yardıma muhtaç ailelerin evlerine kadar giderek, hazırladıkları yardım kolilerini dağıttı. İçinde 5 kilogram mercimek, 5 kilogram makarna, 5 kilogram şeker, 2 kilogram sıvı yağ, 2 kilogram kuru fasulye, 2 kilogram nohut, 2 kilogram şehriye, 2 kilogram un ve 1 kilogram kahvaltılık çikolata bulunan paketler TSD Diyarbakır şubesinde hazırlanarak kolilendi. Koliler daha önce tespit edilen ailelere ulaştırılmak üzere araçlarla adreslere gönderildi. Evlere koli teslimine giden TSD Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz, zengin iş adamları ve hayırseverler ile siyasi partilerden bu yardımı temin ettiklerini söyledi. Kavmaz, bugün dağıttıkları yardımı Ankara'da yaşayan Diyarbakırlı Dr. Yusuf Karakaş ile AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığı'ndan temin ettiklerini ve yardıma muhtaç insanlara dağıttıklarını söyledi.

"ZENGİNDEN ALIP FAKİRE VERİYORUZ"

Yardımlarını esirgemeyerek kendilerine destek sunan iş adamları ve siyasi partilere teşekkür eden Kavmaz, "Gerçek anlamda ihtiyacı olanları tespit ediyoruz. Tespit ettiğimiz bu fakir ve yardıma muhtaç ailelere imkanlar nispetinde yardımlarda bulunuyoruz. Zengin ile fakir arasında köprü oluşturmak için tanıdığımız zenginlerden destek alıyoruz. Verilen bu desteklerle derneğimizde oluşturduğumuz kolileri Ramazan bayramı öncesinde fakir ailelere dağıtarak, bayramı erken yaşamalarına neden olduk. Bize destek vererek bu yardımları yapmamıza vesile olanlara teşekkür ediyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tsd, Zenginden Alıp Fakire Dağıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement