TÜGİAD, Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

TÜGİAD, Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti

TÜGİAD, Başkan Mutlu\'yu Ziyaret Etti

TÜGİAD Ege Şube Başkanı Musa Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkan'ı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret etti.

29.08.2013 15:41  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Musa Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkan'ı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Tügiad Ege Heyeti, derneğin faaliyetleri, yeni dönem projeleri ve Tügiad Egenin İzmir ve Ege'nin gelişimindeki önemi hakkında görüşlerini aktardı.

Başkan Mutlu, önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri Ahilik Haftası etkinliklerine değinerek, Ahiliğin; bilimle, fenle dürüstlükle ahlakla esnaflık yapmanın bir yaşam biçimi olduğunu belirtti. Zekeriya Mutlu, Ülkenin geleceğini gençlerde gördüğünü, bizim tecrübelerimizden yararlanarak asıl siz çalışacaksınız biz yönlendireceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, esnaf teşkilatı iş birliklerinde bulunmalı, neler yapabiliriz konuşmalıyız" dedi. Başkan Mutlu, büyük alışveriş merkezlerine karşı olmadığını, bunları düzenleyen bir kanun olmadığına tepki verdiklerini ifade derek, "Başarıya ulaşmak için ortak bir şeyler yapmanın keyfine varılmalıyız" şeklinde konuştu.

Tügiad Ege Şube Başkanı Musa Turan, ortak iş yapma kültürüne bu kadar hakim olan bir teşkilatla bir çok projede iş birliğinde bulunulacağını ifade etti. Görüşmeye Başkan Musa Turan ile birlikte, Başkan Yardımcıları Cem Akçay ve Tolga Hikmet Duğles, Yönetim Kurulu üyeleri Adil Özyiğit ve Bünyamin Gülmez, Bahar Kocaman katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜGİAD, Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement