Tuna, Temizlik İşçilerine Yazlık Kıyafet Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Tuna, Temizlik İşçilerine Yazlık Kıyafet Dağıttı

Tuna, Temizlik İşçilerine Yazlık Kıyafet Dağıttı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan personele yazlık kıyafet ve olası kazalara karşı önlem olarak çelik uçlu ayakkabı dağıttı.

02.05.2013 16:12

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan personele yazlık kıyafet ve olası kazalara karşı önlem olarak çelik uçlu ayakkabı dağıttı.

Kıyafet dağıtımı Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Dağıtımda işçilere, tişört, pantolon ve çelik uçlu ayakkabı veren Başkan Tuna, ayakkabıyı çelik uçlu seçmelerinin amacını, özellikle çöp kamyonlarında çalışan işçilerin yaşayabilecekleri kazalara karşı bir önlem olarak açıkladı. Temizlik işçilerinin ilçenin daha temiz bir hal almasında öneminin büyük olduğunu dile getiren Tuna, işçilere seslenerek, "Çevrenin daha temiz olmasında çok önemli katkılarınız var. Şu anda Mersin'de herkes Toroslar Belediyesi'nden bahsediyor. Bu bizim için önemli bir ayrıcalık. Tabi bunu sağlayan sizlersiniz. Sahada koşan, elinden geldiğince bölgenin hem fiziki mekan olarak güzelleştirilmesi hem de temizlenmesi anlamında sizler bizim için çok önemlisiniz" dedi.

Tuna, konuşmasının ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan işçilere yazlık kıyafet ve ayakkabılarını, Temizlik İşleri Müdürü Nejmi Yıldırım ile birlikte dağıttı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuna, Temizlik İşçilerine Yazlık Kıyafet Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement